2016. január 30., szombat

Gabby C. Oaks - Prison (kritika)

Sziasztok!
Ééés (dobpergés), itt is lenne az oldal második kritikája. 

Link: http://prison-gabby.blogspot.hu/
A 4. fejezetig olvastam, vedd figyelembe.

Első gondolatok:
Mit jelenthet a cím. :D (Börtönt jelent egyébként.)

Fejléc:
Nekem annyira nem tetszik a ló rajta, olyan mintha nem élő lenne, hanem egy tárgy. Nincs benne élet. Viszont a lány és a fiú illik a karakterekhez, jól el vannak helyezve.
5/4

Design:
Tetszik a színe. A szövegtörzsnél (tehát a szövegtől jobbra) jól el vannak rendezve a modulok. A menünél az Információ menüpontot a Szereplők után tenném, de összességében az is jól meg lett csinálva. A Fejezeteknél jó, hogy külön vannak választva, attól függően, hogy ki szemszögéből olvassuk az adott fejezetet. A Szereplőknél szépen megoldottad a "bemutatkozást", viszont telefonnál kilóg a keretből a szöveg. Az Enciklopédia és a Mások így látják menüpontnál még nincs semmi, gondolom a közeljövőben lesz szerepe.
5/5Történet:
Az első fejezetben túl sok minden volt összesűrítve. Kicsit sok volt az információ. Viszont  második, a harmadik és a negyedik fejezet már jobban tetszett. Freja nagyon szimpatikus volt, Marlon már kevésbé, de ha jobban megismerjük végül is meg lehet érteni a cselekedeteit (nem mindig). Szépen fogalmazol, váltott szemszögű, így tudjuk mi zajlik a két főszereplő fejében. Érdekes helyzetben vannak, nem átlagos, és ez is sokkal érdekesebbé teszi a történetet.

10/10
Összpontszám: 20/19

Hozzáfűznivaló, így a végére:
Nagyon megtetszett, csak így tovább!2 megjegyzés:

 1. Kedves Elena!
  Mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy elolvadtad a Prisont és időt szántál rám!
  A designban abszolút semmi nincs, ami az én munkám lenne, így az ezzel kapcsolatos megállapításaidat elfogadom, de változtatni nem tudok.:)
  A történettel kapcsolatban pedig igazad van, az első fejezet valóban nem a legjobb, Freja fejezeteivel még picit hadilábon állok. Örülök, hogy összességében azért tetszett és nem okoztam csalódást!
  Még egyszer köszönöm a munkádat!

  Ölel,
  Gabby

  VálaszTörlés

Közreműködők